Dags för uterum!

Renoveringarna och pysslet med huset går framåt, och nu har vi kommit fram till något som vi verkligen har längtat efter. Det är nämligen dags att bygga uterum! Vi älskar att vara ute och det har känts väldigt trist att vi inte kan använda vår trädgård när det regnar (och det har ju gjort det en del under våren och försommaren), så det ska bli otroligt skönt att få ett uterum så att man kan sitta ute fast man är inne. Man får liksom den där sköna kontakten med naturen även fast det är en glasvägg mellan. Och det förlänger ju även säsongen eftersom man kan använda uterummet även på våren och hösten.

Hur länge man kan använda det beror ju dock lite på isoleringseffekten. Det finns ju uterum som man kan använda året runt, så kallade vinterträdgårdar, och även om det skulle vara väldigt mysigt att ha en sådan så har vi ändå bestämt oss för att satsa på ett uterum som vi kommer att kunna njuta av från tidig vår till sen höst. Det är Uterumsmästarna som kommer att bygga vårt uterum, och det känns väldigt bra eftersom vi har hört mycket positivt om dem både från vänner och från främlingar. De gör kostnadsfria hembesök och de har en nöjd-kund-garanti. Dessutom får man ett fast pris, så det man kommer överens om när ordern skrivs är det man betalar.

Vi längtar verkligen till den dagen då vårt uterum står på plats och vi kan inviga det. Det blir nog kanske ett glas bubbel och en liten tårtbit. Vi brukar faktiskt fira när något projekt med huset har blivit klart. Det känns skönt och viktigt att verkligen ta sig tid att stanna upp och njuta av resultatet innan man hastar vidare på nästa renoveringsprojekt eller nästa sak som ska fixas. Och det finns ju inget bättre sätt att fira än med tårta och bubbel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *