En bra sida om löshår

I den här bloggen är det klättring som har det största fokuset, men vi skriver också om annat som rör våra liv och nu tänkte jag, Maria, tipsa er om en bra sida för de som gillar löshår. Jag använder mig till och från av löshår men har alltid känt att det tar emot lite att lägga så mycket pengar på skönhet när det finns så många andra hål att stoppa slantarna i (framförallt när man har hus och en inte så billig hobby vad gäller utrustning). Förr gjorde jag permanenta hårförlängningar ibland men nu för tiden kör jag på clip-ons när jag vill ha längre hår eftersom det är mycket smidigare (man behöver t.ex. inte sova med löshåret i).

Löshår på nätet

Nu har jag hittat en sida på nätet som har löshår till riktigt bra priser och där man dessutom kan hitta en massa bra information om löshår. Adressen är www.loshar-online.se och där hittar man fakta om olika typer av löshår, tips om hur man ska sköta sitt löshår, hur man sätter i löshår, vilken sorts löshår som är bäst för vilka frisyrer, vad man ska tänka på när man köper löshår, en blogg med tips och inspiration och mycket mer. Och så förstås löshår då, och även tillbehör till löshår som till exempel borstar, kammar, locktång, fön o.s.v. Så det är som sagt en väldigt bra sida om löshår och kanske framförallt för de som känner att de behöver lite vägledning.

Jag tyckte själv att det var väldigt svårt att hitta rätt när jag började med löshår. Det finns ju olika kvaliteter och när jag hade löshår första gången så var det syntetiskt hår, alltså oäkta hår. Nu för tiden finns det också oäkta hår som man kan värmestyla och som håller formen bättre än annat syntetiskt hår, men jag skulle ändå vilja tipsa er om att satsa på äkta hår. Det är lite dyrare, men det ser så mycket bättre ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *