Ett smart tips

Vi har skaffat katt! Det är något vi har funderat på och velat ha länge, men där vi bodde innan var det ingen bra miljö för en katt. Nu när vi bor i hus och har ett avskilt läge som passar en katt och vi dessutom är klara med de största renoveringarna som behövdes göras så kände vi att det var ett bra tillfälle att skaffa katt. Det blev en liten Kurre som vi köpte från ett katthem i närheten.

Ett tips till er som har katt eller hund som ni matar med torrfoder är att försluta påsen med en klämma av typen skopklämma. Det är alltså en skopa och en klämma i ett. Vi fick en sådan av en vän som också har katt och den är verkligen suverän. Klämman försluter påsen tätt och skopan sitter liksom alltid på så att man slipper ha den liggande i säcken eller utanför där man bara tappar bort den.

Det som är så bra med just den här skopklämman är att den är från WeLoc, det vill säga originalet som gör påsklämmor och andra klämmor av riktigt bra kvalitet. Man kan alltså räkna med att den håller ett bra tag, till skillnad från andra klämmor som tappar formen eller går sönder efter ett tag. Det här är en skopklämma av nylon som håller länge och tål mycket.

Vi har WeLocs klämmor i köket också som vi försluter brödpåsarna och andra förpackningar med, men vi visste faktiskt inte att de gjorde sådana här smarta skopklämmor också förrän vi fick en av vår vän. Så det är ett smart tips till er andra som har säckar att försluta. Det behöver ju inte vara torrfodersäckar heller utan till exempel jordsäckar eller någon annan säck där man vill ha en bra förslutare med en praktisk skopa på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *