Första julen med Kurre!

Nu har vi haft katt i lite drygt fyra månader, och det har gått riktigt bra, om vi får säga det själva. Kurre har funnit sig väl till rätta och trivs riktigt bra – kanske för bra ibland! Det där med att vissa möbler inte ska användas som klösträd har kanske inte riktigt gått hem alla gånger. Lite får vi nog skylla oss själva där, eftersom klösträd var en av de saker som vi glömt att köpa innan Kurre kom. Ett tips: klösträd är BRA att ha om man skaffar sig en katt! De kostar heller inte speciellt mycket, och håller länge dessutom. Så ska du skaffa katt, glöm inte att ha klösbrädor redo!

Omvända julklappar
Det kommer inte bara att bli första julen tillsammans med Kurre, utan också första året då vi provar på omvända julklappar. Vad det betyder är att vi på förhand vet vad vi kommer att få för julklappar, så att vi inte blir besvikna. Inte helt och hållet öppna, dock, mer så att vi sagt till varandra vad det är vi vill ha. Maria löste det hela genom att beordra Jocke att köpa Sensai här. (Sensai är ett exklusivt märke för hudvårdsprodukter. Jocke å sin sida beordrade inköp av bergsbestigningsböcker, från listan på Goodreads.

Självklart kommer också Kurre att få julklappar även om vi är osäkra på om han förstår vad julen är för någonting. Vi har köpt in ett gigantiskt klätterträd till honom (som går utmärkt att klösa på också). Det är två meter högt, med massor av plattformar att sitta och vila på. Kurre är riktigt inne på det där med att klättra, så ett klätterträd känns som en naturligt present. Dessutom så kommer det att spara på våra möbler; i alla fall hoppas vi det! På så vis kommer vi alla att tjäna på det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *