Köket blir nästa projekt

Renoveringen av huset går sakta men säkert framåt och nu är det snart dags att ta tag i ett av de större projekten, nämligen köket. Det finns egentligen inte mycket vi gillar med det nuvarande köket och vitvarorna sjunger definitivt på sista versen, så det är hög tid att vi gör något åt det nu. Det kommer att bli nytt golv, en annan färg på väggarna, nya vitvaror, ny bänkskiva och nya köksluckor. Vi funderade först på om vi skulle behålla de gamla luckorna och lacka om dem, men vi bestämde oss för att satsa på helt nya köksluckor istället.

Det nya köket kommer att få en annan stil och då vill vi ha den stilen på luckorna också. Det blir mer åt det moderna hållet, och när vi hittade de perfekta luckorna på www.malarkok.se så var det inte så mycket att snacka om. Bra pris och bra tjänster – de tillverkar luckor efter måtten på våra befintliga stommar och kan sedan hjälpa till med monteringen. Vi har bestämt oss för att även köpa en bänkskiva därifrån då vi hittade precis en sådan som vi vill ha.

Mälarkök gör kostnadsfria hembesök så de kommer att komma hem till oss och mäta och så får vi kika lite närmare på prover på luckor, handtag och bänkskivor. Nu vet vi ju redan vad vi vill ha, men det är ändå bra att titta på det i sitt eget kök. Man kan ju faktiskt ändra sig även om man tror att man vet. Och det känns väldigt bra att de står för mätningen med tanke på att luckorna ska måttanpassas.

Det är skönt att vi äntligen kommer igång med köket och vi tror att det kommer att bli riktigt bra. Nu gäller det bara att planera allt ner i detalj och starta upp projektet. Spännande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *